Καραγκούνης: Αντιμετώπισε Ριβάλντο και Ζιοβάνι σε φιλανθρωπικό αγώνα, σκόραρε με τρομερό φάουλ (vid)

Newsroom
karagounis_screenshot
Ο Γιώργος Καραγκούνης συμμετείχε σε φιλικό αγώνα μαζί με τους Ριβάλντο και Ζιοβάνι κι έκανε μαγική εμφάνιση σκοράροντας με φάουλ, δίνοντας δύο ασίστ και δοκιμάζοντας μέχρι και ψαλίδι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δείχνει τις ικανότητες του με κάθε ευκαιρία ακόμα και τώρα που η ποδοσφαιρική του καριέρα έχει ολοκληρωθεί. Ο «τυπάρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στην Κίνα για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε μεταξύ των All-Star της Ευρώπης κι εκείνων της Νότιας Αμερικής και πραγματικά διέπρεψε.

Ο 46χρονος Έλληνας βετεράνος ποδοσφαιριστής έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παρ' ότι έχει αποσυρθεί εδώ και εννέα χρόνια από την ενεργό δράση σκοράροντας ένα υπέροχο απευθείας φάουλ, δίνοντας μία ασίστ και δοκιμάζοντας μέχρι και ένα ψαλιδάκι.

Στο φιλικό συνάντησε τεράστιες μορφές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο (Ζιοβάνι, Ριβάλντο), αλλά και αστέρες του διεθνούς στερεώματος με τους οποίους διατηρεί πολύ καλή σχέση όπως οι Φίγκο, Ματεράτσι, στον οποίο αφιέρωσε και το γκολ που σημείωσε από το φάουλ και Ζέεντορφ, με τους οποίους έβγαλε και φωτογραφίες.

Για την ιστορία οι All-star της Ευρώπης ήταν εκείνοι τελικά που κατέκτησαν το τρόπαιο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες αυτές:

karag_mate

karag_figo_seerd

Τζιοβάνι