Ρονάλντο: Τραυματίας o Κριστιάνο και απών από την... τελευταία «μονομαχία» με τον Μέσι

Ρονάλντο: Τραυματίας o Κριστιάνο και απών από την... τελευταία «μονομαχία» με τον Μέσι

bet365

Στον απρόοπτο τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο «σκόνταψε» το πολυδιαφημισμένο φιλικό ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Αλ Νασρ.

«Φρένο» στο πολυαναμενόμενο... Last Dance των δύο ποδοσφαιριστών που όρισαν μοναδικά το σύγχρονο παιχνίδι. Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν κανονίσει μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας για την 1η Φεβρουαρίου, αρπάζοντας την ευκαιρία να αναβιώσουν για λίγο την άτυπη κόντρα των δύο αστέρων.

Τα πράγματα ωστόσο δεν ήρθαν όπως θα περίμεναν, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο CR7 δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι, αφού ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο κι έτσι θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

 

«Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει, αλλά από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει», ανέφερε ο Λουίς Κάστρο, προπονητής της Αλ Νασρ, επισημοποιώντας τη... χαλάστρα όσον αφορά το πολυδιαφισμένο Last Dance για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα