Αλ Νασρ - Ίντερ Μαϊάμι: Η καζούρα στον Μέσι, η ένταση και το τελικό 6-0! (vids)

messi

bet365

Το φιλικό ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Ίντερ Μαϊάμι είχε τα πάντα. Καζούρα στον Μέσι, ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τέρματα σπάνιας ομορφιάς όπως του Λαπόρτ!

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Αλ Νασρ και της Ίντερ Μαϊάμι είχε τα πάντα. Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετέφερε όλα τα βλέμματα πάνω στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 83' της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο «pulga» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 83ο λεπτό και οι Σαουδάραβες οπαδοί του έκαναν καζούρα δείχνοντάς του το σκορ με τα δάχτυλά τους, το... εκκωφαντικό 6-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν σε κόντρα μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα. Ο Τζόρντι Άλμπα έγινε έξω φρενών και πλησίασε οργισμένος παίκτες της Αλ Νασρ, ενώ ο Σέρχιο Μπουσκέτς χτύπησε με το χέρι του τον Μπουσαϊλ.

Αυτές οι εικόνες πήγαν να... επισκιάσουν την γκολάρα του Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ σκόραρε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς πίσω από το κέντρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα