Τσούμπερ: Βασικός σε ματς της Ελβετίας έπειτα από δυο χρόνια

Τσούμπερ: Βασικός σε ματς της Ελβετίας έπειτα από δυο χρόνια

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, είναι στη βασική ενδεκάδα της Ελβετίας για το φιλικό με την Εσθονία και θα αγωνιστεί με το εθνόσημο μετά από ένα χρόνο.

Ο Στίβεν Τσούμπερ έπειτα από ένα χρόνο επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Ελβετίας και μάλιστα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι ενόψει της προετοιμασίας της χώρας του για το EURO 2024. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της εθνικής του, ως εξτρέμ σε 4-3-3, για το εντός έδρας ματς με με την Εσθονία.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην προεπιλογή των 38 παικτών, όμως σε αυτό το φιλικό ο Μουράτ Γιακίν έχει επιλέξει 23αδα, ενώ στο τουρνουά θα έχει αποστολή 26 παικτών. Στον πάγκο για το φιλικό βρίσκεται για τους Ελβετούς και ο στόπερ της Στουτγκάρδης, Λεωνίδας Στεργίου, ο οποίος έχει ρίζες από την Ελλάδα.

Τελευταία συμμετοχή του Τσούμπερ με το εθνόσημο ήταν στις 16 Ιουνίου, όταν είχε μπει σε φιλικό ως αλλαγή, ενώ τελευταίο του ματς ως βασικός ήταν πριν από δύο χρόνια, στις 9 Ιουνίου σε αγώνα με την Ισπανία για το Nations League. Αυτή είναι η 53η συμμετοχή του με την εθνική του ομάδα, με την οποία έχει 10 γκολ και 11 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα