Τσούμπερ: Έβαλε γκολάρα στην επανεμφάνιση του με την εθνική Ελβετίας (vid)

Τσούμπερ: Έβαλε γκολάρα στην επανεμφάνιση του με την εθνική Ελβετίας (vid)

bet365

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, άνοιξε το σκορ για την Ελβετία στη φιλική αναμέτρηση με την Εσθονία στη Λουκέρνη.

Ένα χρόνο μετά από την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Ελβετίας και δυο χρόνια από το τελευταίο του ματς ως βασικός ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε επανεμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα της χώρας του και τη συνόδεψε με γκολ. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ ήταν βασικός σε ρόλο εξτρέμ στο εντός έδρας φιλικό με την Εσθονία και στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός κουβάλησε την μπάλα, δοκίμασε το πόδι του, πήρε την κόντρα και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας της Εσθονίας για το 1-0. O Τσούμπερ σε 53 εμφανίσεις με το εθνόσημο έχει 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ είχε να βρει δίχτυα από τις 8 Οκτωβρίου του 2021, όταν είχε σκοράρει κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (2-0) για τα προκριματικά του Πασκομίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα