Διεθνή φιλικά: Ο Τσούμπερ έπαιξε ένα ημίχρονο στην «τεσσάρα» της Ελβετίας, ήττα για τη Σερβία

steven_zuber_switzerland

bet365

Η Ελβετία συνέτριψε την Εσθονία με 4-0, με τον σκόρερ Στίβεν Τσούμπερ να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο. Ήττα της Σερβίας των Γκατσίνοβιτς, Ζίβκοβιτς και Μαξίμοβιτς στην Αυστρία.

Η Ελβετία... αρίστευσε στο πρώτο της «τεστ» πριν το EURO 2024, παρόλο που δεν ήταν με αντίπαλο με υψηλού επιπέδου. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν συνέτριψε την Εσθονία στη Λουκέρνη με 4-0. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και βρήκε δίχτυα έπειτα από 2,5 χρόνια.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου άνοιξε το σκορ στο 20' με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή και συνδύασε με γκολ την επανεμφάνιση του με το εθνόσημο. Ο Γιακίν αντικατέστησε τον Τσούμπερ στο ημίχρονο. Θυμίζουμε πως ο Γιακίν δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τελική 26αδα για το EURO 2024 και μένει να φανεί αν θα επιλέξει τον ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Για την ιστορία τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν στο δεύτερο μέρος οι Αμντούνι (47'), Ελβέντι (63') και Σακίρι (70'). Για τους γηπεδούχους πέρασε αλλαγή στο 61' ο Λεωνίδας Στεργίου.

Δεν τα κατάφερε στη Βιέννη η Σερβία των «Ελλήνων»

Στο προτελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν ταξιδέψει στη Γερμανία για το EURO 2024 η Σερβία ηττήθηκε από την Αυστρία στη Βιέννη με 2-1. Για τους Σέρβους που έχουν ανακοινώσει τελική αποστολή για το τουρνουά ήταν βασικοί οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ενώ ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν στον πάγκο. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε για 64 λεπτά, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ήταν αναντικατάστατος, ενώ ο χαφ του Παναθηναϊκού χτύπησε στο κεφάλι στο 40' και έγινε αλλαγή στο 43' για προληπτικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν «αέρα» δυο τερμάτων σε 13 λεπτά, με τους Βίμερ και Μπαουμγκράρτνερ. Για τους Σέρβους μείωσε το σκορ ο Πάβλοβιτς στο 35ο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα