Γαλλία - Λουξεμβούργο 3-0: Καθάρισε ο Μπαπέ για τους Μπλε, πεντάρα η Ισπανία με Ογιαρθάμπαλ

Newsroom
Μπαπέ - Γαλλία

bet365

Φιλική τριάρα για τη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ νίκησε 3-0 το Λουμεβούργο. «Πεντάστερη» η Ισπανία με χατ τρικ Ογιαρθάμπαλ.

Φιλική νίκη με αντίπαλο το Λουξεμβούργο πανηγύρισε η Γαλλία. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ που πέτυχε γκολ και δυο ασίστ, οι Μπλε επιβλήθηκαν με 3-0 σε ένας ματς... προπόνηση ενόψει της πρώτης σέντρας για το EURO 2024. Οι Γάλλοι βέβαια έπρεπε να κάνουν υπομονή μέχρι 43΄για να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 43΄ο Μπαπέ σέρβιρε στον Κόλο Μουανί που έγραψε το 1-0.

Στο 70΄ήταν η σειρά του Κλος να βρει δίχτυα όταν έπειτα από νέα ασίστ του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τρομερό τελείωμα. Την τελική σφραγίδα έβαλε τελικά ο ίδιος ο Μπαπέ στο 85΄με όμορφο τελείωμα στη γωνία για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με χατ τρικ του Οϊαρθάμπαλ για τους Ισπανούς

Με πρωταγωνιστή τον Μίκελ Ογιαρθάμπαλ που έκανε χατ τρικ, η Ισπανία «διέλυσε» την Ανδόρα με 5-0 στο «Nuevo Vivero» και πλέον στρέφει την προσοχή της στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που ακολουθεί, ενόψει του EURO 2024 απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, με το δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αγιόθε Πέρεθ.

Στην επανάληψη, ανέλαβε δράση ο Ογιαρθάμπαλ που στο 53' έκανε το 2-0 με «μαγικό» τελείωμα και στο 66' πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Φεράν Τόρες και προ κενής εστίας έγραψε το 3-0. Η Φούρια Ρόχα έκανε το 4-0 στο 73ο λεπτό, με το κοντινό πλασέ του επιθετικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ που δείχνει να είναι «καυτός» λίγες ημέρες πριν την έναρξη του EURO 2024. Οι Ισπανοί διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, με το πλασέ του Φεράν Τόρες στο 81ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Ανδόρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα