Ελίασον: «Πολύ μεγάλο το ότι έπαιξα στην εθνική Σουηδίας»

Newsroom
Ελίασον

bet365

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Νίκλας Ελίασον μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκλας Ελίασον. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ξεκίνησε από τη βασική ενδεκάδα των Σουηδών απέναντι στη Δανία και μάλιστα λίγο έλειψε να βρει δίχτυα στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την πατρίδα του και τόνισε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο που ονειρευόταν για πολλά χρόνια.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να κάνω το ντεμπούτο μου. Διατήρησα την ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο ματς, να προετοιμαστώ με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως αξιολογεί το ντεμπούτο του: «Φανταστικά μεγάλο. Το να φορέσω τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας ήταν πάντα ένα όνειρο, είναι το μεγαλύτερο πράγμα. Το ντεμπούτο μου, το νιώθω απίστευτα σημαντικό και μάλιστα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι απλά λυπηρό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε καλές προϋποθέσεις επιθετικά, αλλά είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν το ματς. Δεχτήκαμε δύο κανονικά γκολ. Αν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό, τότε πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε μπροστά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα