Εθνική Ελλάδας: Η «οβίδα» του Μαυροπάνου μέσα στο γήπεδο που θα γίνει το φιλικό με τη Γερμανία (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Όμορφες αναμνήσεις έχει ο Ντίνος Μαυροπάνος μέσα στο «Borussia-Park» της Γκλάντμπαχ καθώς είχε πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ τον Οκτώβρη του 2021 με τη φανέλα της Στουτγκάρδης

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Γκλάντμπαχ όπου θα φιλοξενηθεί σε φιλική αναμέτρηση από τη διοργανώτρια του EURO 2024, Γερμανία. Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, ωστόσο για τον Ντίνο Μαυροπάνο, το «Borussia-Park» του... ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο 26χρονος στόπερ έπαιξε για τρεις σεζόν στη Bundesliga με τη φανέλα της Στουτγκάρδης (δύο ως δανεικός και έπειτα με κανονική μεταγραφή από την Άρσεναλ) και πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 20 εκατ. ευρώ στη Γουέστ Χαμ.

Ο διεθνής αμυντικός αντιμετώπισε συνολικά πέντε φορές τη Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα και έπαιξε στο συγκεκριμένο γήπεδο τρία ματς, έχοντας από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα με τον γερμανικό σύλλογο.

Σε ένα από αυτά τα ματς, ο Μαυροπάνος σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα, που ήταν και ανάμεσα στα top για εκείνη τη σεζόν. Πάμε πίσω, στον Οκτώβρη του 2021, όταν η Γκλάντμπαχ φιλοξενούσε τη Στουτγκάρδη για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο 15ο λεπτό, ο Μαρμούς είδε τον Ντίνο Μαυροπάνο που είχε ανέβει αρκετά στο γήπεδο και είχε περάσει στο αντίπαλο μισό, ο Έλληνας στόπερ κουβάλησε την μπάλα και από αρκετά μακριά δοκίμασε ένα σουτ με το δεξί, στέλνοντας την μπάλα στη γωνία της εστίας του Zόμερ για το 0-1 τηε ομάδας.

Για την ιστορία, το ματς έληξε στο 1-1 καθώς η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε με τον Χόφμαν στο 42' και έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας από το συγκεκριμένο ματς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα