Εθνική Ελλάδος: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Newsroom
ioannidis intime

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο στο χθεσινό φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία, θα γυρίσει στη χώρα μας και δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς με τη Μάλτα.

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Φώτη Ιωαννίδη στο χθεσινό (7/6) φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Γερμανίας, όπου η «γαλανόλευκη» ήταν πολύ καλή παρά την ήττα (2-1) που γνώρισε.

«Μελανό» κομμάτι της αναμέτρησης ήταν το πρόβλημα που αποκόμισε ο 24χρονος στράικερ μόλις στο 6' του αγώνα και μετά από μαρκάρισμα του Ρίντιγκερ, στη φάση όπου και «χτίστηκε» η μεγάλη διπλή ευκαιρία του Τζόλη.

Λίγο αργότερα (10') ο φορ του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Παυλίδη καθώς του βγήκε ο ώμος. Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε μαγνητική και θα επιστρέψει στη χώρα μας για περαιτέρω εξετάσεις και αποθεραπεία.

Αυτόματα δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Μάλτα, την Τρίτη 11 του μηνός.

Απών από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και ο Μπουχαλάκης, που κόντρα στα «πάντσερ» αποκόμισε ορισμένες μικροενοχλήσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα