Σλοβενία-Βουλγαρία: Το 0-1 ο Ντεσπόντοφ, το 1-1 ο Σπόραρ (vids)

Newsroom
sporar_slovenia

bet365

Οι Σπόραρ, Τσέριν, Ντεσπόντοφ ξεκίνησαν βασικοί στο φιλικό Σλοβενία-Βουλγαρία, ο τελευταίος ήταν αρχηγός της Εθνικής του και μάλιστα ο φορ του Παναθηναϊκού και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χρίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο σκόρερ.

Σε εξέλιξη είναι το φιλικό παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Βουλγαρία και οι δύο ομάδες είναι στην ανάπαυλά ισόπαλες 1-1.

Η αναμέτρηση της Λιουμπλιάνας έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στους μεν γηπεδούχους που προετοιμάζονται για τo EURO που ξεκινά σε μερικές ημέρες αγωνίζονται οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού, ενώ στους φιλοξενούμενους ο Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα εκ των τεσσάρων μόνο ο Βέρμπιτς δεν ξεκίνησε βασικός, ενώ το αποτέλεσμα του ημιχρόνου διαμορφώθηκε μετά από ενέργειες των δικών μας παιδιών.

Η Βουλγαρία λοιπόν άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεσπόντοφ, ενώ η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του ίδιου που είναι και αρχηγός από τον Μπιγιόλ.

Η Σλοβενία όμως «απάντησε» στο 14' με τον Σπόραρ, ο οποίος βρήκε από κοντά δίχτυα με το κεφάλι σε εξέλιξη στατικής φάσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα