Σλοβενία - Βουλγαρία 1-1: «Σουπερλιγκάτη» αλληλοεξουδετέρωση με σκόρερ Σπόραρ και Ντεσπόντοφ

Ιάσονας Θεριός
despodov_bulgaria

bet365

Στο τελευταίο της φιλικό πριν το EURO 2024, η Σλοβενία των βασικών Τσέριν και Σπόραρ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βουλγαρία του Ντεσπόντοφ. Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού «απάντησε» στο γκολ του εξτρέμ του ΠΑΟΚ για το τελικό 1-1.

Σε ένα φιλικό με έντονο το... άρωμα της Stoiximan Superleague, η Σλοβενία και η Βουλγαρία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Λιουμπλιάνα. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρόβα τζενεράλε της πρώτης πριν ριχθεί στην «αρένα» των υποχρεώσεών της στο EURO 2024.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός για τη Βουλγαρία και αγωνίστηκε για 90 λεπτά, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο αρχικό σχήμα της ομάδας τους εμφανίστηκαν και οι Άνταμ Τσέριν και Άντρατζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού, με τον μεν να «γράφει» 82 λεπτά συμμετοχής και τον δε 61. Στον πάγκο παρέμεινε ο επίσης «πράσινος» Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Σλοβενία-Βουλγαρία: Το 0-1 ο Ντεσπόντοφ, το 1-1 ο Σπόραρ (vids)

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του ματς από την άσπρη βούλα, με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού πάντως να «απαντά» άμεσα και να διαμορφώνει το τελικό 1-1 από το 14'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα