Σουηδία - Σερβία 0-3: Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς σέρβιραν τη νίκη

Newsroom
serbia_win

bet365

Με το «ελληνικό» δίδυμο Ζίβκοβιτς - Μλαντένοβιτς να μοιράζει ασίστι η Σερβία πανηγύρισε φιλική νίκη με 3-0 επί της Σουηδίας και φάνηκε έτοιμη για το EURO 2024. Αποχώρησε τραυματίας ο Τσούμπερ από το ματς της Ελβετίας!

Η... Superleague καθάρισε για τη Σερβία! Με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φιλίπ Μλαντένοβιτς να μοιράζουν ασίστ οι Σέρβοι πανηγύρισαν φιλική νίκη με 3-0 επί της Σουηδίας του (βασικού) Ελίασον κι έδειξαν τα δόντια τους ενόψει της πρεμιέρας του EURO 2024.

Ο χορός των γκολ δεν άργησε να ανοίξει, μιας και μόλις στο 18΄ο Ζίβκοβιτς με όμορφη σέντρα σέρβιρε για τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς που έγραψε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά. Στο 60΄ήταν η σειρά του Μλαντένοβιτς να μοιράσει γκολ, όταν με γύρισμα στην περιοχή σημάδεψε τον Μίτροβιτς που με προβολή βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τάντιτς στο 70΄για τους Σέρβους, οι οποίοι διέλυσαν τη Σουηδία του Ελίασον ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά δίχως να μπορέσει να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.

Ισοπαλία για την Ελβετία με... χαμένο τον Τσούμπερ

Την ίδια ώρα Ελβετία και Αυστρία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα ματς ωστόσο που μόνο αδιάφορο δεν πέρασε... Ο Στίβεν Τσούμπερ άλλωστε που ξεκίνησε βασικός για την Ελβετία αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή στο 42΄με μυϊκό πρόβλημα που έχει θορυβήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει της έναρξης του EURO 2024. Στα καθαρά αγωνιστικά η Αυστρία πήρε το προβάδισμα με τον... συνήθη ύποπτο, Μπαουμγκάρτνερ, όμως στο 26΄ο Βίλντμερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα