Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία 5-1: Φιλική πεντάρα ανατροπής

Newsroom
Ισπανία - Βόρεια Ιρλανδία

bet365

Η Ισπανία έκανε... πλάκα στη Βόρεια Ιρλανδία, τη διέλυσε με 5-1 και φάνηκε ανέτοιμη για το EURO 2024. Άνετη νίκη και για το Βέλγιο.

Πεντάρα ανατροπής πανηγύρισε η Ισπανία, η οποία διέλυσε με 5-1 τη Βόρεια Ιρλανδία με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τη Ρόχα μόλις στο 2΄όταν ο Μπαλάρντ άνοιξε το σκορ, μέχρι το ημίχρονο οι Ισπανοί είχαν καθαρίσει. Αρχικά στο 12΄ο Πέδρι έγραψε το 1-1, έξι λεπτά αργότερα ο Μοράτα με σκαστή κεφαλιά ανέτρεψε το σκορ και στο 29΄ο Πέδρι πήρε ξανά τη σκυτάλη για το 3-1. Στο 35΄κι έπειτα από έξοχη μπαλιά του Γιαμάλ ήταν η σειρά του Φαμπιάν Ρουίθ να βρει δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 60 ο Ογιαρθάμπαλ με πλασέ από τη μικρή περιοχή.

«Περίπατοι» για Βέλγιο και Δανία

Με απόλυτη επιτυχία πέρασαν τα τελευταία τους τεστ πριν το EURO 2024 τόσο το Βέλγιο, όσο και η Δανία. Οι Κόκκινοι Διάβολοι διέλυσαν με άνεση το Λουξεμβούργο (3-0) και... προμηθεύτηκαν με την απαραίτητη ψυχολογία πριν την πρεμιέρα τους. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ρομέλου Λουκάκου που σκόραρε δις (42' και 57') για να θέσεις τις βάσεις της νίκης. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81' ο Τροσάρ. Από την πλευρά της, η Δανία άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις, αφού επικράτησε 3-1 της Νορβηγίας. Χόιμπεργκ (12') και Βέστεργκααρντ (21') έδωσαν από νωρίς αέρα δύο τερμάτων στη χώρα τους. Ο Χάαλαντ μείωσε για τους Νορβηγούς στο 72' μετά από ασίστ του Όντεγκααρντ και στο 90' ο Πόουλσεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Χιούλμαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα