EURO 2024: Φιλικά... καμπανάκια για Γαλλία και Ιταλία

Ιάσονας Θεριός
france_canada

bet365

Λίγες μέρες πριν «ριχθούν» στην αρένα του EURO 2024, τόσο η Γαλλία, που «κόλλησε» στο 0-0 με τον Καναδά, όσο και η Ιταλία, που επικράτησε δύσκολα 1-0 της Βοσνίας, δεν... έπεισαν με τις εμφανίσεις τους.

«Καμπανάκια» για δύο από τις κραταιές δυνάμεις της Ευρώπης που απέτυχαν και προβλημάτισαν στις τελευταίες τους πρόβες πριν το EURO 2024.

Η Γαλλία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Καναδά στο Μπορντό, λίγο πριν αναμετρηθεί με την Πολωνία (16/06), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ψυχολογίας. Πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση, οι Μπλε «κόλλησαν» στο 0-0, με τον μεγάλο τους σταρ πάντως, Κιλιάν Μπαπέ, να προστατεύεται λόγω ενός μικρού προβλήματος τραυματισμού και να αγωνίζεται μόλις 15 λεπτά.

Οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες και σπατάλησαν τις κορυφαίες τους στιγμές στο τέλος με τους Κόλο Μουανί και Μπαπέ.

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό (63' Κονατέ), Ερναντέζ (46' Μεντί), Καντέ, Καμαβινγκά, Ντεμπελέ (74' Κομάν), Γκριεζμάν (87' Κόλο Μουανί), Τουράμ (74' Μπαπέ), Ζιρού (63' Μπαρκολά)

Νωρίτερα, η Ιταλία «λύγισε» τη Βοσνία 1-0 και πήρε μια σχετική ψυχολογική ώθηση πριν την πρεμιέρα της στο EURO κόντρα στην Αλβανία (15/06). Οι Ιταλοί άνοιξαν με το πανέμορφο βολέ του Φρατέζι στο 38' και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ταυτόχρονα όμως, έδειξαν πιο... τρωτοί από όσο θα αναμενόταν στα μετόπισθεν και έδωσαν χώρους στη Βοσνία, κυρίως με ατομικά λάθη στην άμυνα.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Νταρμιάν, Μποντζόρνο, Καλαφιόρι, Μπελανόβα (65' Ντιμάρκο), Ζορζίνιο (65' Πελεγκρίνι), Φατζόλι (65' Κριστάντε), Καμπιάσο, Φρατέζι (76' Φολαρούνσο), Κιέζα (77' Ρασπαντόρι), Σκαμάκα (84' Ρετέγκι)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα