Ολλανδία - Ισλανδία 4-0: Πρόβα τζενεράλε με... περίπατο

Επιμέλεια: Newsroom
netherlands_goal
Στο τελευταίο της φιλικό πριν το EURO 2024, η Ολλανδία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Ισλανδία, την οποία διέλυσε με τεσσάρα (4-0). Νίκη στο 90' για την Πολωνία, 2-1 την Τουρκία. Μπήκε αλλαγή στο 78' ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πρόβα τζενεράλε με τεσσάρα για την Ολλανδία! Οι Ολλανδοί δεν έπαθαν... Αγγλία και διέλυσαν την Ισλανδία με συνοπτικές διαδικασίες, επικρατώντας με το τελικό 4-0 στην τελευταία τους φιλική παράσταση πριν από την έναρξη του EURO 2024.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Τσάβι Σιμόνς στο 23΄με όμορφο τελείωμα, με το δεύτερο μέρος να εξελίσσεται σε μονόλογο των Οράνιε. Στο 49΄κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ακέ σέρβιρε με κεφαλιά στον Φαν Ντάικ που με τη σειρά του βρήκε δίχτυα για το 2-0. Ένα ημίωρο αργότερα ήταν η σειρά του Μάλεν να σκοράρει με άψογο τελείωμα στο τετ-α-τετ, ενώ την τελική σφραγίδα πρόσθεσε στο 90+3' ο Βέγκχορστ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ένεση ψυχολογίας αλλά και ανησυχία για την Πολωνία

Θετικό ήταν το πρόσημο για την Πολωνία στο τελευταίο της τεστ πριν το EURO 2024. Η ομάδα του Πρόμπιερζ επικράτησε με γκολ στο 90' της Τουρκίας 2-1 και πήρε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση εν όψει της πρεμιέρας της, χωρίς να γλιτώσει τα καρδιοχτύπια πάντως, αφού είδε τόσο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όσο και τον Κάρολ Σβιντέρσκι να τραυματίζονται. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 78'.

Πριν τραυματιστούν, οι δύο στράικερς της Πολωνίας συνδυάστηκαν για το 1-0, το οποίο πέτυχε στο 14' ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ μετά από ασίστ του Λέβα. Ο Γιλμάζ ισοφάρισε στο 77ο λεπτό για τους Τούρκους, ωστόσο στην εκπνοή του ματς ο Ζαλέφσκι χάρισε τη νίκη γοήτρου στους Πολωνούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα