ΑΕΚ - Άλκμααρ: Ξεμούδιασμα για την «Ένωση» με Άλκμααρ στο πρώτο της φετινό φιλικό

Επιμέλεια: Newsroom
Ξεμούδιασμα για την ΑΕΚ με Άλκμααρ στο πρώτο της φετινό φιλικό
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Άλκμααρ στην Ολλανδία στο πρώτο φιλικό «τεστ» της στην φετινή προετοιμασία.

Ανεπίσημη πρεμιέρα για τη νέα σεζόν θα κάνει σήμερα η ΑΕΚ, αφού αντιμετωπίζει την Άλκμααρ στις 12:30 (Cosmote Sport 1) το μεσημέρι στο πρώτο φιλικό της φετινής της προετοιμασίας. Η «Ένωση» δεν θα έχει στην διάθεσή της στο πρώτο αυτό «ξεμούδιασμα» τον Λιούμπισιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η διάρκεια του φιλικού που θα διεξαχθεί στο Άλκμααρ, εκεί όπου η ΑΕΚ βρίσκεται από τις 23 Ιουνίου, αναμένεται να είναι δύο 45λεπτα και σ' αυτά ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την δυνατότητα να κάνει τις πρώτες του δοκιμές και αλχημείες, τεστάροντας και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που έχει πάρει μαζί του.

Στην συνέχεια η Ένωση θα μεταβεί στις 30 Ιουνίου στο Μπουργκ Χάαμστεντ, που βρίσκεται επίσης στην Ολλανδία και το οποίο είχαν προτιμήσει και πέρυσι οι «κιτρινόμαυροι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχει πάρει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα:

Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισοτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης, Ζίνι, Ρότα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα