ΠΑΟΚ: Τα φιλικά προετοιμασίας του «δικεφάλου του βορρά» στα κανάλια Novasports

ΠΑΟΚ: Τα φιλικά προετοιμασίας του «δικεφάλου του βορρά» στα κανάλια Novasports

Newsroom
Τα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports

bet365

Τα τέσσερα δυνατά φιλικά που έκλεισε ο ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα τα παρακολουθήσετε από τα κανάλια Novasports.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα γίνει στην Ολλανδία κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε όλα από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με το Novasports έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση 4 δυνατών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά επί ολλανδικού εδάφους!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρεθεί στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο του σχεδιασμού της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και τις βελγικές Γκενκ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

]Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης.


Αναλυτικά οι μεταδόσεις στα κανάλια Novasports:

  • Τετάρτη 3 Ιουλίου 19:00: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας Novasports2
  • Σάββατο 6 Ιουλίου 17:00: ΠΑΟΚ-Χιμπέρνιαν Novasports2
  • Τετάρτη 10 Ιουλίου 19:00: ΠΑΟΚ-Γκενκ Novasports Start
  • Σάββατο 13 Ιουλίου 15:00: ΠΑΟΚ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Novasports Start

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα