ΑΕΚ - Μπέρσχοτ: Τα δύο γκολ της «Ένωσης» στο πρώτο μέρος του φιλικού (vid)

ΑΕΚ - Μπέρσχοτ: Τα δύο γκολ της «Ένωσης» στο πρώτο μέρος του φιλικού (vid)

Newsroom
Τα δύο γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του φιλικού με την Μπέρσχοτ
Η ΑΕΚ πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο του φιλικού απέναντι στην Μπέρσχοτ με τους Γαλανόπουλο και Ζίνι.

Η ΑΕΚ παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος του φιλικού αγώνα με την Μπέρσχοτ και κατόρθωσε να πετύχει δύο τέρματα. Το πρώτο γκολ της σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Χατζισαφί πήρε την μπάλα από μία μακρινή μεταβίβαση πλάγια και αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή των Βέλγων κάνοντας ωραίο κοντρόλ και ντρίμπλα ταυτόχρονα και στην συνέχεια σέντραρε με το δεξί για τον Γαλανόπουλο. Ο Έλληνας μέσος έκανε το κοντρόλ κι εκτέλεσε με ωραίο τρόπο για το 1-0 της «Ένωσης».

Το δεύτερο τέρμα των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε ο νεαρός Ζίνι στο 15ο λεπτό του πρώτου εκ των τεσσάρων μισαώρων του αγώνα. Ο Ρότα πήρε την μπάλα στον άξονα και πέρασε μία υπέροχη κάθετη πάσα στον Πάολο Φερνάντες, που «τρύπωσε» στην περιοχή των Βέλγων κινούμενος κάθετα, πιέστηκε και ο Ρότα που πήγε σε βοήθειά του εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ζίνι που έκανε το 2-0 προ κενής εστίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα