Δεύτερο φιλικό στη Σερβία για τον ΑΠΟΕΛ

Δεύτερο φιλικό στη Σερβία για τον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
apoel filiko mavros
Δεύτερο φιλικό επί σερβικού εδάφους σήμερα (4/7, 19:00) για τον ΑΠΟΕΛ, που θα «μετρήσει δυνάμεις» και θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα στην ΦΚ Νόβι Παζάρ.

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο έχει σήμερα την ευκαιρία να αντλήσει πολύτιμα συμπεράσματα από το φιλικό ματς με τη ΦΚ Νόβι Παζάρ στις 19:00 (Cablenet). Για τον ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι το δεύτερο τεστ προετοιμασίας στη Σερβία και η απόδοση της ομάδας μετρά περισσότερο από το τελικό σκορ.

Η προσοχή του Ισπανού προπονητή επικεντρώνεται στις κινήσεις των παικτών, την ανάπτυξη της ομάδας, την αλληλοκάλυψη και τη συνολική λειτουργία. Η αφομοίωση της τακτικής αποτελεί επίσης κύριο σημείο παρατήρησης.

Ο Ισπανός κόουτς θα παρακολουθήσει λεπτομερώς κάθε κίνηση των παικτών, αναλύοντας τις επισταμένως και αναζητώντας τρόπους βελτίωσης. Παρά τις όποιες δυσκολίες προκύψουν, υπάρχει χρόνος για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, γεγονός που διατηρεί την ηρεμία στο προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Οι πρώτες ενδείξεις από την προετοιμασία είναι ενθαρρυντικές. Οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται σταδιακά και σύντομα θα αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Η ΦΚ Νόβι Παζάρ τερμάτισε στην 9η θέση του σέρβικου πρωταθλήματος. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, ειδικά των νεοφερμένων, και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα επίσημα 90λεπτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα