ΑΕΚ Λάρνακας: Το πρώτο γερό τεστ με ΠΑΟΚ, το σύστημα και τα πρώτα αξιόλογα συμπεράσματα

ΑΕΚ Λάρνακας: Το πρώτο γερό τεστ με ΠΑΟΚ, το σύστημα και τα πρώτα αξιόλογα συμπεράσματα

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε στο χορτάρι ορισμένα στοιχεία και έδωσε στον Χουάν Φεράντο πράγματα προς σκέψη για βελτίωση.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε και στο δεύτερο της φιλικό παιχνίδι που έγινε επί ολλανδικού εδάφους, όμως τη δεδομένη στιγμή το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο αυτά που ζητά ο Φεράντο και να δείχνει σταδιακή βελτίωση.

Το μοναδικό γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ ήρθε από τον Καμπρέρα που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, με την ΑΕΚ να έχει και ένα δοκάρι στο ματς με τον Φαράζ στο 30΄.

Πάμε πιο κάτω να δούμε πως έπαιξε στο αρχικό σχήμα ο Φεράντο, το σύστημα, τους παίκτες που επέλεξε και ποιοι ξεχώρισαν.

Η επιλογή του συστήματος ήταν το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αλομέροβιτς, δεξί μπακ ο Δημητρίου, αριστερό ο Ανδρέου και κεντρικοί αμυντικοί οι Εκπολό και ο Ρομπέρζ. Στην μεσαία γραμμή οι δυο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Καπτούμ και Ναούμ. Δεξιά κινήθηκε ο Φαράζ, αριστερά ο Μπρούνα Γκάμα, στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπρέρα και λίγο πιο πίσω του ο Φραν Σολ.

Από τους διακριθέντες ήταν ο Μάριος Δημητρίου με την ασίστ που έδωσε, ο Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, ο Φαράζ με τις επελάσεις του από δεξιά και το δοκάρι που είχε αλλά και ο Καμπρέρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ένα γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από λάθος ενέργεια του Καπτούμ στην μεσαία γραμμή. Ένας Καπτούμ ο οποίος περνά από τεστ ουσιαστικά μιας και αξιολογείται από τον προπονητή, αν και έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα