Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας: Με Αράο, Βιλένα και Μπακασέτα στο κέντρο κόντρα στους Κύπριους

Με τριάδα Αράο, Βιλένα στην τριάδα του κέντρου κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας
Η ενδεκάδα που αποφάσισε να παρατάξει ο Ντιέγκο Αλόνσο κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο εν Ελλάδο φιλικό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την ενδεκάδα που αποφάσισε να παρατάξει ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο στο αποψινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο τέταρτο φιλικο των «πρασίνων» στην φετινή τους προετοιμασία και πρώτο επί ελληνικού εδάφος, που ξεκινάει σε λιγότερο από μία ώρα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια του, τους Σένκεφελντ και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Αράο, Βιλένα και Μπακασέτα. Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρεθούν οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λίλο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Ρούμπεν, Λημνιός, Αϊτόρ, Φικάι, Μαξίμοβιτς, Κάτρης και Νταμπίζας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα