Γεντβάι στο Gazzetta: «Ακολουθούμε τις ιδέες του προπονητή, είμαστε ευχαριστημένοι με όσα κάνουμε»

Γεντβάι στο Gazzetta: «Ακολουθούμε τις ιδέες του προπονητή, είμαστε ευχαριστημένοι με όσα κάνουμε»

Γεντβάι στο Gazzetta: «

bet365

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε στο Gazzetta μετά την φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 κάνοντας ένα σύντομο σχόλιο για το παιχνίδι, για την δουλειά στην προετοιμασία και τα σημεία όπου φαίνεται έντονα η δουλειά που έχει γίνει.

Ο Τιν Γεντβάι επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην χθεσινή φιλική νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, μετά το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο δεύτερο κατά σειρά ματς των «πρασίνων» στην Αυστρία κόντρα σε μία άλλη κυπριακή ομάδα, την Πάφο.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για 75 λεπτά μέχρι που παραχώρησε την θέση του στον Ρούμπεν Πέρεθ για να πάρει κι εκείνος με την σειρά του τις απαραίτητες ανάσες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε δίπλα του τον Μπαρτ Σένκεφελντ ενώ περίπου στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε δίπλα του ο Γουίλιαν Αράο.

Εκείνος μιλώντας στο Gazzetta μετά το τέλος της αναμέτρησης φάνηκε προσγειωμένος τονίζοντας για την πρώτη νίκη των «πρασίνων» σε φιλικό φέτος πως ήταν απλώς για ένα καλό τεστ τονίζοντας βέβαια πως η ομάδα του έπαιξε κάνοντας και λίγο χιούμορ, αφού επεσήμανε πως το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, όπως είχε συμβεί σ' εκείνον στο δεύτερο φιλικό.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Παίξαμε καλά και είναι πολύ σημαντικό που κανείς δεν τραυματίστηκε σε ένα φιλικό (γέλια). Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσουμε την σεζόν».

Ρωτήθηκε και για τον Ντιέγκο Αλόνσο, τον νέο προπονητή που έχει η ομάδα, τον τέταρτο κατά σειρά που θα έχει εκείνος στον έναν χρόνο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον Ουρουγουανό τεχνικό και την δουλειά που γίνεται.

«Πολύ καλά! Ο προπονητής έχει πολύ καλή επιρροή σε εμάς, ακολουθούμε τις ιδέες του και είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα κάνουμε. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Όσον αφορά τα νέα πράγματα που φέρνει ο νέος προπονητής στην ομάδα εκείνος εξήγησε πως η δουλειά που κάνουν επικεντρώνεται στην πίεση, στο σωματικό κομμάτι, αλλά και σε κείνον που αφορά όταν έχουν εκείνοι την μπάλα στα πόδια τους.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς τις διαφορές με πέρυσι, αφού αυτή είναι η πρώτη μου προετοιμασία. Την φετινή χρονιά στοχεύουμε πολύ στην πίεση, στο σωματικό κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο και δουλεύουμε πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα