Εθνικός Άχνας: Χωρίς γκολ το φιλικό με την Καλλιθέα, με «διπλές» συνεχίζεται η προετοιμασία στην Ελλάδα

Εθνικός Άχνας: Χωρίς γκολ το φιλικό με την Καλλιθέα, με «διπλές» συνεχίζεται η προετοιμασία στην Ελλάδα

Newsroom
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Ενημέρωση αναφορικά με το ισόπαλο δίχως σκορ φιλικό απέναντι στην Καλλιθέα (23/7), αλλά και την πορεία της προετοιμασίας στην Ελλάδα έκανε μέσω ανάρτησης ο Εθνικός Άχνας.

Με ανάρτησή του στα social media ο Εθνικός Άχνας ενημέρωσε πως το χθεσινό (23/7) φιλικό κόντρα στην Καλλιθέα έληξε ισόπαλο δίχως σκορ, με τον προπονητή της ομάδας, Νταβίντ Μπαντια να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες.

Παράλληλα, ο σύλλογος ενημέρωσε πως η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις, ενώ το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι το Σάββατο (27/7) απέναντι στον Ατρόμητο.

Η δημοσίευση:

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στην Ελλάδα με το φιλικό της Τρίτης (23/07) απέναντι στην Καλλιθέα να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ και τον προπονητή Νταβίντ Μπαντια να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε ο Περατικός. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (27/07) απέναντι στον Ατρόμητο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα