Εθνική Κύπρου Κ19: Φιλική ήττα από το Ισραήλ

Newsroom
K19 Cyprus - Israel
Την ήττα γνώρισε η Εθνική όμαδα Νέων Κ-19 από το Ισράηλ, σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19 σε σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Ισραήλ με 3-0.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της και ο Ομοσπονδιακός μας Βαλεντίνος Κουλουντής μέσα από τα τελευταία φιλικά, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αποστολή που θα ακολουθήσει στην Ανδόρα.

Οι επίσημοι αγώνες μας είναι προγραμματισμένοι 11 - 19 Νοεμβρίου και η Κύπρος θα αντιμετωπίσει εκτός από την Ανδόρα, την Ουγγαρία και τη Γερμανία.

Στο σημερινό φιλικό η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, στο 74ο λεπτό πέτυχε το 2-0 και στο 80ο λεπτό το 3-0.

 

Κύπρος: Πισιήας, Πασχάλη (46' Παρλάτας), Νικολάου (68' Λύτρας), Γιαννακού, Κυριάκου (76' Ανδρέου), Μάρκου (25' Αβραμίδης), Σοφοκλέους (61' Παναγιώτου), Κολώτας (46' Καττιρτζής), Πουρσαϊτίδης, Αγγελή (61' Κωνσταντίνου), Βασιλείου (61' Τζουλίου).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα