Ανόρθωση - Εθνικός Άχνας 0-0: Φιλική ισοπαλία χωρίς γκολ, αλλά με πολλά...πειράματα

Newsroom
anorthosi axna
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας στην Λάρνακα. Παρόλα αυτά, οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές και δοκίμασαν διάφορα...πειράματα.

Ανόρθωση και Εθνικός Άχνας εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες και στις 18:00 αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Συγκριτικά με τον αγώνα των δύο τους για το πρωτάθλημα που έληξε 2-2, η σημερινή αναμέτρηση ήταν τελείως διαφορετική. Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, αλλά μικρή σημασία έχει καθώς ο σκοπός του σημερινού φιλικού ήταν για να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές και συστήματα οι δύο προπονητές.

Πρώτη φορά βασικός για την ομάδα της Αμμοχώστου ο Κρικόβιακ, και αγωνίστηκε για 66' λεπτά.

Οι γηπεδούχοι φαίνεται να βρήκαν τον δρόμο στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς μετρά 3 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και θέλουν να μπουν δυναμικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή.

 

Τον ίδιο στόχο έχουν και οι φιλοξενούμενοι, με διαφορά όμως πως μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην 2η αγωνιστική, δεν έχουν πάρει άλλη νίκη τα τελευταία 4 ματς και μετρούν 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σαφώς, η ομάδα του κύριου Μπαντία θέλει να επιστρέψει και αυτή στα νικηφόρα αποτελέσματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενδεκάδες:

Ανόρθωση(Οκκάς): Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχάλας, Τεισεϊρα, Μλάτζοβιτς, Κριχόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρσο, Στ.Χαραλάμπους,Ίλιεφ, Παρούτης, Ρόγκουλιτς.

Εθνικός Άχνας(Μπαντία): Μπογκαντίνοφ, Λομοτέι, Τζαλίλ, Μπάρετ, Μπαχάνακ, Λίπσκι, Μπρένο, Πάμπλο, Μπονέτο, Σόμπιεχ, Αντερέγκεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα