Βασικός ο Πινέδα με το Μεξικό, μπήκε αλλαγή ο Ζαμόρα με την Κόστα Ρίκα

Βασικός ο Πινέδα με το Μεξικό, στον πάγκο έμεινε ο Ζαμόρα με την Κόστα Ρίκα

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Μεξικού στον αγώνα με τις ΗΠΑ ενώ ο Ζαμόρα αγωνίστηκε ως αλλαγή για την Κόστα Ρίκα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο φιλικό του Μεξικού με την Βαλένθια, πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό δεύτερο φιλικό ματς των «Ελ Τρι», αγωνιζόμενος ως δεκάρι στο 4-2-3-1, που παρέταξε ο Χαβιέρ Αγκίρε κόντρα στις ΗΠΑ.

Η εθνική ομάδα του μέσου της ΑΕΚ κατόρθωσε και επικράτησε με 2-0, με τον Ραούλ Χιμένες να ανοίγει το σκορ στο 22ο λεπτό κι έπειτα να δίνει την ασίστ στο 49' για το γκολ του Χουέρτα Βαλένα, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Ο Πινέδα δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αφού αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό, με τον Μπερτεράμε να παίρνει την θέση του.

Ο Άλβαρο Ζαμόρα του Άρη αγωνίστηκε εκ νέου ως αλλαγή για την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα στην νίκη που πέτυχε με 3-0 επί της Γουατεμάλα, η οποία την έφερε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League CONCACAF.

 

Ο 22χρονος Κοσταρικανός εξτρέμ των «κιτρίνων» πέρασε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους του αγώνα στην θέση του Αλεχάντρο Μπραν. Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα