Τσιμίκας - Λίβερπουλ: «Τρελός» χορός στα αποδυτήρια με μπροστάρη τον Έλληνα μπακ!

Newsroom
Τσιμίκας - Λίβερπουλ: «Τρελός» χορός στα αποδυτήρια με μπροστάρη τον Έλληνα μπακ!

bet365

Πρώτη κούπα με τη Λίβερπουλ, πρώτος και στο γλέντι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έγινε το επίκεντρο στα αποδυτήρια επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες υπό το άκουσμα του «Freed from Desire».

Η επιστροφή της Λίβερπουλ στους τίτλους μετά το πρωτάθλημα του 2020 συνέβη με δραματικό τρόπο, έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην Τσέλσι. Στο φινάλε, όμως, οι Reds χαμογέλασαν τελευταίοι κι αφού σήκωσαν το ένατο League Cup της ιστορίας τους (πολυνίκεις), ακολούθησε αναμενόμενα ξέφρενο γλέντι στα αποδυτήρια.

Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τη Λίβερπουλ κι έγινε μόλις ο 3ος Έλληνας που κατακτά κούπα στο Νησί, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πάρτι. Στους ρυθμούς του «Freed from Desire», πιο γνωστό στους φιλάθλους από το αλησμόνητο... «Will Grigg's on Fire», οι σταρ των Κόκκινων έγιναν ένα κουβάρι και ο Έλληνας μπακ σε κάποια στιγμή πέρασε στο επίκεντρο, επιδεικνύοντας τις... θεότρελες χορευτικές του ικανότητες, όπως και το γενικότερο κλίμα πυ επικρατούσε στα αποδυτήρια των κυπελλούχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα