Carabao Cup: Εύκολα η Τσέλσι, πρόκριση για Λίβερπουλ με Τσιμίκα! (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ Carabao

bet365

Η Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα βασικό επικράτησε 2-1 της Μπόρνμουθ εκτός έδρας και προκρίθηκε στους «8» του Carabao Cup. Χωρίς άγχος και η Τσέλσι...

H Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα στο βασικό σχήμα πέρασε το εμπόδιο της Μπόρνμουθ, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας. Οι «Κόκκινοι» δυσκολεύτηκαν, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Νούνιες κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά του Carabao Cup. Ο Χάκπο έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ στο 31ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με το... καλησπέρα του β' μέρους. Ο Σκοτ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κλάιφερτ πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι» απάντησαν άμεσα με τρομερό τελείωμα του Ντάργουιν Νούνιες. Βασικός ο Τσιμίκας, έπαιξε σε όλο το ματς έχοντας καλή παρουσία.

Η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Μπλάκμπερν, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας. Ο Μπαντιασίλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ διαμόρφωσε το 2-0, έπειτα από ασίστ του Κόουλ Πάλμερ στο 59’.

Η Εβερτον συνέχισε τις καλές εμφανίσεις επικρατώντας 3-0 εντός έδρας της Μπέρνλι. Ο Ταρκόφσκι άνοιξε το σκορ, ο Ονάνα πέτυχε το 2-0 και ο Γιανγκ διαμόρφωσε το 3-0. Η Φούλαμ πέρασε από την έδρα της Ιπσουιτς, επικρατώντας 3-1 και φυσικά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

1/11

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-1

Έβερτον – Μπέρνλι 3-0

Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-3

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-2

Τσέλσι - Μπλάκμπερν 2-0

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα