League Cup: Από την άσπρη βούλα στα ημιτελικά η Τσέλσι!

Newsroom
Τσέλσι

bet365

Ο Μούντρικ με γκολ στο 92' έστειλε το ματς με τη Νιουκάστλ (1-1) στα πέναλτι κι εκεί... καθάρισε ο Πέτροβιτς, δίνοντας στην Τσέλσι την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup.

Η Τσέλσι σε ματς θρίλερ κόντρα στη Νιουκάστλ πήρε μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του League Cup, ελπίζοντας πως μέσα από τη διοργάνωση θα σώσει τη χρονιά. Ο Μούντρικ έστειλε το ματς στην παράταση, κι εκεί οι Μπλε είχαν καθαρό μυαλό.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι με τον Γκάλαχερ. Ωστόσο, στο 15΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, όταν από λάθος του Μπαντιασίλ, ο Γουίλσον πέτυχε το 1-0. Οι Μπλε ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και το καθαρό μυαλό. Η πίεση έγινε εντονότερη στα τελευταία λεπτά και στο 90+2' από λάθος του Τρίπιερ, ο Μούντρικ ισοφάρισε σε 1-1. Στη ρώσικη ρουλέτα οι Λονδρέζοι ήταν εύστοχοι, ο Τρίπιερ μοιραίος, ενώ στο τελευταίο πέναλτι ο Πέτροβιτς νίκησε τον Ρίτσι (4-2).

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Φούλαμ

Η Φούλαμ πέρασε στα ημιτελικά του EFL Cup, επικρατώντας της Έβερτον στα πέναλτι με 7-6 και την κανονική διάρκεια να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ», με το αυτογκόλ του Μάικλ Κιν στο 41ο λεπτό.

Στην επανάληψη τα Ζαχάρωτα ανέβασαν στροφές και μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο 82', με το τέρμα του Μπέτο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Κάλβερτ-Λιούιν στο 61'. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου για την Έβερτον αστόχησε στην 8η εκτέλεση ο Ιντρισά Γκουέγ και στο τελευταίο πέναλτι ευστόχησε για τη Φούλαμ ο Τοσίν Ανταραμπιόγιο, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Τριάρα η Μίντλεσμπρο και τώρα... ημιτελικά

Η Μίντλεσμπρο «διέλυσε» με 3-0 την Πορτ Βέιλ εκτός έδρας και πέρασε στα ημιτελικά του EFL Cup. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό, με το τέρμα του Τζόναθαν Χόουσον. Η πίεση τους συνεχίστηκε και 12 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με το γκολ του Μόργκαν Ρότζερς. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53', ο Ματ Κρουκς διαμόρφωσε το τελικό σκορ του ματς, δίνοντας στη Μίντλεσμπρο τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Περισσότερα σε λίγο...

 

EFL CUP Τελευταία Νέα