League Cup: Τα... χρειάστηκε αλλά «λύγισε» την Κόβεντρι η Τότεναμ, στους «16» και η Μπράιτον (vid)

Ιάσονας Θεριός
Τότεναμ

bet365

Η Τότεναμ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού απέναντι στην Κόβεντρι της Championship, όμως με ανατροπή-εξπρές στο φινάλε (2-1) πήρε το εισιτήριο για τους «16» του League Cup. Πρόκριση και για την Μπράιτον, που νίκησε 3-2 τη Γουλβς.

Χρειάστηκε να... ιδρώσει και να αγχωθεί, όμως η Τότεναμ εν τέλει έκανε το καθήκον της και πήρε την πρόκριση για τους «16» του League Cup. Η Κόβεντρι της Championship, λίγο έλειψε να σοκάρει για τα καλά την ομάδα του Ποστέκογλου, ωστόσο με ανατροπή-εξπρές στο φινάλε οι Σπερς γλίτωσαν.

Οι Σίνγκερς άνοιξαν το σκορ με τον Τόμας-Ασάντε από κοντά στο 63', αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Στο 88' ο Σπενς με αυτοθυσία βρήκε την ισοφάριση και τέσσερα λεπτά μετά ο Τζόνσον χάρισε την πρόκριση με ωραίο πλασέ.

Λίγο νωρίτερα, η Μπράιτον έκανε τη δουλειά απέναντι στη Γουλβς. Οι Γλάροι υπέταξαν τους Λύκους με τριάρα (3-2) στο «Άμεξ» και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» του League Cup. Χίρτσελερ και Ο'Νιλ παρέταξαν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές, όμως ήταν οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν πιο φρέσκοι και πήραν το ματς. Μπαλεμπά και Αντίνγκρα έδωσαν το προβάδισμα (14',31') με σουτάρες, ενώ ο Καντιόγλου στο 85' έκανε το 3-1, αφού ο Γκέδες είχε μειώσει στο 44'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντόιλ για τη Γουλβς στις καθυστερήσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα