Carabao Cup: Πρόκριση για τη Σίτι, πεντάρα η Τσέλσι!

Newsroom
Μαν. Σίτι Carabao Cup

bet365

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και βρέθηκε στον 4ο γύρο του League Cup, ενώ η Σίτι πέρασε το εμπόδιο της Γουότφορντ.

Η Τσέλσι δε συνάντησε την παραμικρή δυσκολία κόντρα στην Μπάροου, τη διέλυσε με 5-0 και προκρίθηκε στους «16» του League Cup. Ενκουνκού και Φέλιξ έκαναν πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι Μπλε δείχνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ενκουνκού σκόραρε στο 8ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Ζοάο Φέλιξ και στο 15ο λεπτό ήρθε το 2-0 με τον ίδιο σκόρερ, αλλά με υπέροχη τακουνιά. Λίγο αργότερα, στο 28', ο Φέλιξ εκτέλεσε φάουλ για το 3-0, αν και το τέρμα χρεώθηκε στον γκολκίπερ της Μπάροου λόγω της επαφής που έκανε. Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Νέτο στο 48' να πετυχαίνει το 4-0, ενώ ο Ενκουνκού στο 75' διαμόρφωσε το 5-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 2-1 της Γουότφορντ και βρέθηκε στον 4ο γύρο. Οι «Πολίτες» με πολλές απουσίες υπερκέρασαν το εμπόδιο με τα γκολ του Ντόκου στο 5' και του Ματέους στο 38'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 86' με τον Ινς.

Πρόκριση στην επόμενη φάση και για την Άστον Βίλα, αφού επικράτησε 2-1 εκτός της Γουίκομ. Ο Μπουεντία άνοιξε το σκορ, ο Ντουράν πέτυχε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Κονέ διαμόρφωσε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα