League Cup: Εύκολες προκρίσεις με πεντάρες για Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Newsroom
liverpool-west_ham

bet365

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπόλτον, την οποία διέλυσε με 5-1, ενώ η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα άφησε εκτός την Γούεστ Χαμ, με το ίδιο σκορ (5-1) στο «Άνφιλντ». Δεν αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του League Cup πήραν η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ που επικράτησαν της Μπόλτον και της Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα. Βασικός ο Κώστας Τσιμίκας που αγωνίστηκε για 82 λεπτά.

Η Άρσεναλ, με τον 16χρονο Πόρτερ να υπερασπίζεται την εστία της, πήρε το προβάδισμα με το σουτ του Ράις στο 16', ενώ ο Νουανέρι έκανε το 2-0 στο 37' και έγινε ο νεότερος σκόρερ των Gunners μετά τον Γουίλσιρ το 2008. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 49' (3-0). Παρότι η Μπόλτον μείωσε με τον Κόλινς (53'), η Άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Στέρλινγκ στο 64', με τον Άγγλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στο 78', ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λίβερπουλ είδε την Γουέστ Χαμ να ανοίγει το σκορ με το αυτογκόλ του Κουανσά στο 21', μετά τη σύγχυσή στην άμυνά της, αλλά ο Ζότα έφερε το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά μετά. Στο 49' ο Ζότα έκανε την ανατροπή για την ομάδα του Σλοτ. Ο Σαλάχ «σφράγισε» την πρόκριση για τη Λίβερπουλ στο 74' κάνοντας το 3-1. Στο 76', η Γουέστ Χαμ έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Άλβαρες. Ο Χάκπο με δύο γκολ στο 90' και στο 90+3' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα