Λάκοβιτς: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως η νέα ΚΕΔ πρέπει να έχει συγκροτηθεί μέχρι τέλη Ιουλίου!

Λάκοβιτς: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως η νέα ΚΕΔ πρέπει να έχει συγκροτηθεί μέχρι τέλη Ιουλίου!

bet365

Ο επικεφαλής των FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Ζόραν Λάκοβιτς, στην συνάντησή του με το προεδρείο της ΚΕΔ κατέστησε σαφές πως η Νο1 προτεραιότητα είναι ο επόμενος ξένος αρχιδιαιτητής και η νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ!
Ο Ζόραν Λάκοβιτς εκτός από την ΕΠΟ βέβαια επρόκειτο να κάνει επαφές με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη (άλλες πηγές τονίζουν πως τον είδε την Τετάρτη) αλλά και το Big 4.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η συνάντηση του Λάκοβιτς με το προεδρείο της ΕΠΟ είχε ένα βασικό στόχο. Αυτό είναι που ενδιαφέρει περισσότερο τις FIFA / UEFA. Που τις... καίει αυτήν την στιγμή. Η νέα ΚΕΔ με ξένο αρχιδιαιτητή και να έχει συγκροτηθεί το αργότερο έως τα τέλη Ιουλίου καθώς οι ξένες Ομοσπονδίες θέλουν να αποσύρουν όσο πιο άμεσα γίνεται τους εκπροσώπους τους! Κάτι σαν deadline δηλαδή.
Οι εκλογές θα γίνουν στον προγραμματισμένο χρόνο και πάντα σε επαφή με την Κυβέρνηση και το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Το θέμα όμως είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για την καινούρια ΚΕΔ της ΕΠΟ με τις μεγάλες ομάδες. Να προκύψει η κατάλληλη φόρμουλα ακόμα και με ξένους αρχιδιαιτητές που μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα για συζητήσεις. Κάτι συγκεκριμένο ή τελικό πάντως δεν φάνηκε να έχει στα χέρια του ο Σέρβος παράγοντας.
Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
Ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος και το Προεδρείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποδέχθηκαν σήμερα στην έδρα της Ε.Π.Ο. τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς.
Ο κ. Λάκοβιτς συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της ευρωπαικής ομοσπονδίας κ. Μάριο Γεωργίου και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Στη διάρκεια της συνάντησης τους, οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα επίκαιρα θέματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν η διαδικασία στελέχωσης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία πρόκειται να διοριστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ο κ. Λάκοβιτς ενημέρωσε τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τις αποφάσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών και τις επικείμενες ενέργειες που θα οριοθετήσουν την επιλογή του νέου προέδου της Κ.Ε.Δ.
Ο κ. Λάκοβιτς θα έχει στην Αθήνα κύκλο συναντήσεων ενόψει της διοργάνωσης των κληρώσεων των ευρωπαικών διασυλλογικών διοργανώσεων τον προσεχή Οκτώβριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα