Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Δουβίκας και Παυλίδης σκόραραν από δυο φορές μέσα σε ένα ημίχρονο! (vids)

Newsroom
Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Δουβίκας και Παυλίδης σκόραραν από δυο φορές μέσα σε ένα ημίχρονο! (vids)

bet365

Σε ένα καταιγιστικό ημίχρονο στο ματς της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη οι διεθνείς Έλληνες σέντερ φορ, Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας σκόραραν από δυο φορές, με τον δεύτερο να δίνει και ασίστ.

Απίστευτο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη, με πρωταγωνιστές τους διεθνείς Έλληνες σέντερ φορ, Βαγγέλη Παυλίδη και Τάσο Δουβίκα. Oι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δυο γκολ με τον Δουβίκα, ο Ντέκερ μείωσε σε 1-2 στο 20 και εν συνεχεία πήρε το όπλο του ο Παυλίδης!

Στο 30' έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον συμπαίκτη του στην εθνική Βασίλη Μπάρκα και τον νίκησε με διπλή προσπάθεια. Στο 34' μετά από σέντρα του Μιχαΐλοβιτς κοντρόλαρε με το στήθος, βγήκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ ανέτρεψε το σκορ.

Η Ουτρέχτη βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 41'. Ο Δουβίκας έκανε τακουνάκι μέσα στην περιοχή και ο Βιργκέβερ εξ επαφής διαμόρφωσε το 3-3, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. O Παυλίδης έφτασε τα 14 γκολ σε 19 εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Δουβίκας σε ίδιο αριθμό συμμετοχών έχει σκοράρει δέκα φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα