Άγιαξ - Άλκμααρ 1-2: Με οδηγό Παυλίδη έριξε τον Αίαντα στη ζώνη του υποβιβασμού!

Νίκος Κικίδης
Παυλίδης

bet365

Ο ασταμάτητος Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το δρόμο για το διπλό κορυφής της Άλκμααρ (1-2), η οποία πέρασε αλώβητη από το «Johan Cruyff Arena» και έριξε τον Άγιαξ στην επικίνδυνη ζώνη.

Με τέτοιον Βαγγέλη Παυλίδη η Άλκμααρ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν εντός των ολλανδικών συνόρων! Πόσω δε μάλλον τον απογοητευτικό Άγιαξ, ο οποίος κάθε αγωνιστική βυθίζεται όλο και περισσότερο στη βαθμολογία. Και με τον Έλληνα επιθετικό να βάζει το χεράκι του ανοίγοντας το δρόμο της νίκης, η Άλκμααρ έφυγε με το διπλό κορυφής (1-2) από την έδρα του Αίαντα που έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο «χτύπημα» στον αγώνα δόθηκε από τον Παυλίδη, ο οποίος στιγμές πριν από τη λήξη του ημιχρόνου εκτέλεσε άψογα στην κλειστή γωνία για να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ για την Άλκμααρ ως ο πρώτος παίκτης της ιστορίας της που βρίσκει δίχτυα σε οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές στην Eredivisie.

Στο 57΄ήταν η σειρά του Ντε Βιτ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με τον Φαν Ντε Μπούμεν απλώς να μειώνει στο τελικό 2-1 (73΄) για τον αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League που παρέμεινε βυθισμένος στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα