Παυλίδης: Ευσεβής πόθος του Σμιντ από παλιά λέει η Abola

Παυλίδης

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Abola, ο Βαγγέλης Παυλίδης αποτελεί στόχο του προπονητή της, Ρότζερ Σμιντ απ' όταν ήταν στην Αϊντχόφεν.

Η Abola δημοσίευμε ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα από την Άλκμααρ. Η πορτογαλική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως ο Έλληνας φορ αποτελούσε ένα «όνειρο» του Γερμανού τεχνικού της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ απ' όταν εκείνος βρισκόταν στην Αϊντχόφεν, αλλά και πέρυσι όμως τότε η AZ δεν τον πουλούσε.

Μία συνθήκη η οποία έχει διαφοροποιηθεί φέτος, αφού το πιθανότερο είναι ο παίκτης να παραχωρηθεί και για να κάνει εκείνος το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για να γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου. Μάλιστα φαίνεται να υπάρχει και σχετική δέσμευση από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μαξ Χούιμπερς, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η Μπενφίκα δουλεύει την περίτπωση του Παυλίδη,ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα φαίνεται να έχει ήδη πείσει τον παίκτη να μετακινηθεί στην Λισαβώνα. Μάλιστα, το πορτογαλικό μέσο από πηγές στον «κύκλο» του ποδοσφαιριστή έχει επιβεβαιώσει πως θα αποχωρήσει, αλλά όχι τον προορισμό του.

Η πρώτη προσφορά που έκανε η Μπενφίκα έφτασε τα 15 εκατ. ευρώ, με την Άλκμααρ να ζητάει περισσότερα από 20 εκατ. Θα μπορούσε ένα ποσό στα 20 εκατ. ευρώ συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης να οδηγήσει σε συμφωνία τις δύο πλευρές.

Παράλληλα, η Μπενφίκα προσπάθεια να «ξεφορτωθεί» τον Αρτούρ Καμπράλ θέλοντας να πάρουν πίσω τα 20 εκατ. ευρώ που επένδυσαν το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας ήδη λάβει ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία, Αγγλία και Ιταλία. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Κάσπερ Τένγκστεντ, ο οποίος για να αποκτηθεί στην θέση του ένας νεότερος και ελπιδοφόρος φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα