Ζαγαρίτης: Ανακοινώνεται άμεσα από την Άλμερε Σίτι

Ο Ζαγαρίτης

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία ο Βασίλης Ζαγαρίτης αποχωρεί από την Ιταλία και την Πάρμα για να συνεχίσει στην Άλμερε Σίτι της Eredivisie.

Μπορεί η Πάρμα να επέστρεψε στη Serie Α, όμως ο Βασίλης Ζαγαρίτης δεν θα την ακολουθήσει. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο τους και ο Έλληνας αριστερός μπακ θα «μετακομίσει» στην Ολλανδία για λογαριασμό της Άλμερε Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «parmalive» o νεαρός μπακ - χαφ είχε συζητήσεις με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως τελικά θα συνεχίσει στην ομάδα της Eredivisie. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία των δυο πλευρών και ο Ζαγαρίτης θα υπογράψει την Τετάρτη (5/6) το νέο του συμβόλαιο.

O 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Πάρμα από τον Γενάρη του 2021 όταν πουλήθηκε από τον Παναθηναϊκό και συνολικά μέτρησε 33 εμφανίσεις, εκ των οποίων της 12 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα