Παυλίδης: Την Πέμπτη στη Λισαβόνα για να υπογράψει στην Μπενφίκα

pavlidis_alkmaar

bet365

O Βαγγέλης Παυλίδης έκλεισε στην Μπενφίκα, με το deal να είναι στα 17 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμα δυο εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους. Την Πέμπτη (20/6) στη Λισαβόνα ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ.

Μετά από μια τριετία στην Άλκμααρ ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα της καριέρας του. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έκλεισε στην Μπενφίκα, με τους Αετούς να δίνουν στους Ολλανδούς 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το deal περιλαμβάνει ακόμα δυο εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους. Την Πέμπτη (20/6) στη Λισαβόνα ο 25χρονος σέντερ φορ για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Όπως προκύπτει μέχρι τελευταία στιγμή υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός για την απόκτηση του Παυλίδη, καθώς τόσο η «αστεράτη» Στουτγκάρδη, όσο και ομάδες από την Ιταλία προσπάθησαν να τον «κλέψουν». Ο Ρομάνο αναφέρει πως ο διεθνής striker σεβάστηκε τον λόγο που έδωσε στην Μπενφίκα και για αυτό θα γίνει κάτοικος Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Παυλίδη και θα ταξιδέψει μαζί του στη Λισαβόνα. Το συμβόλαιο του Έλληνα φορ αναμένεται να έχει ισχύ για την επόμενη πενταετία, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2029.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Eredivisie πέτυχε 29 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μέτρησε με 33 γκολ και έξι ασίστ σε 46 εμφανίσεις. Συνολικά με την Άλκμααρ είχε απολογισμό 80 γκολ και 27 ασίστ σε 137 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα