Δούμτσιος: Υπέγραψε στη Φένλο

Δουμτσιος

bet365

Ο Κώστας Δούμτσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία, καθώς υπέγραψε στη Φένλο της δεύτερης κατηγορίας.

Μετά το μονοετή πέρασμα του από την Τοπ Ος ο Κώστας Δούμτσιος έμεινε ελεύθερος, όμως θα συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικό ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο με τη Φένλο και ανακοινώθηκε.

«Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του συλλόγου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη. Η Φένλο είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ που είναι φυσικά γνωστό και στην Ελλάδα χάρη στον Γιώργο Γιακουμάκη. Ως εκ τούτου, είμαι χαρούμενος που υπογράφω εδώ και ανυπομονώ να παίξω με τη φανέλα της VVV, όπως και ο Γιακουμάκης», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Δούμτσιος.

Η Φένλο δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες φορ. Εκτός του Γιακούμακη που το 2021 είχε βγει πρώτος σκόρερ της Eredivisie και είχε πουληθεί στη Σέλτικ αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ είχε πάρει την περασμένη σεζόν νεαρό Μιχάλη Κοσίδη, ως δανεικό από την ΑΕΚ.

Στην πρώτη του σεζόν στην Β' Ολλανδίας ο Δούμτσιος μέτρησε με την Τοπ Ος έξι γκολ σε 36 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα