Αλεξανδρόπουλος: Ενδιαφέρον της Ουτρέχτης για την περίπτωσή του σύμφωνα με τους Πορτογάλους

«Ενδιαφέρον της Ουτρέχτη για τον Αλεξανδρόπουλο»

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουτρέχτης.

Η πορτογαλική «Record» λίγες ημέρες αφότου ανέφερε πως η Σπόρτινγκ έκανε πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού στην οποία συμπεριλάμβανε και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ώς έμψυχο αντάλλαγμα, επανέρχεται τώρα με νέο ρεπορτάζ για τον Έλληνα μέσο, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται να ενδιαφέρεται για κείνον η ολλανδική Ουτρέχτη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε ως δανεικός στον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε τρία γκολ στα περίπου 1.300 λεπτά που αγωνίστηκε, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς που είχαν στην διάθεσή τους για κείνον κι έτσι επέστρεψε στην Σπόρτινγκ.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δεν τον υπολογίζει ούτε και φέτος στον σχεδιασμό της ομάδας και γι' αυτό τα «λιοντάρια» έχουν μπει σε συζητήσεις με την Ουτρέχτη για την παραχώρησή του. Υπενθυμίζουμε πως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με τους Πορτογάλους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα