Αϊντχόφεν - Φέγενορντ 4-4 (2-4 πεν.): Ματσάρα και η πρώτη κούπα της σεζόν στο Ρότερνταμ (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
fey

bet365

Στον τελικό του Super Cup της Ολλανδίας η Φέγενορντ και η Αϊντχόφεν ήρθαν ισόπαλες με 4-4 και στα πέναλτι το κλαμπ του Ρότερνταμ νίκησε με 4-2 και σήκωσε το τρόπαιο.

Η Κυπελλούχος Ολλανδίας νίκησε την πρωταθλήτρια και πήρε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Στη ματσάρα του «Philips Stadion» Φέγενορντ και Αϊντχόφεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε με 4-2 και σήκωσε το 5ο Super Cup της ιστορίας της.

Η PSV προηγήθηκε στο 9' με τον Λανγκ, 20 λεπτά αργότερα (29') ο Χιμένες ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 33' ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Φέγενορντ έγινε δημιουργός και έδωσε ασίστ στον Νιεουκούπ για το γκολ της ανατροπής. Στο 48' ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 54' ο Χιμένες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Στο 65' η Αϊντχόφεν ισοφάρισε σε 3-3 με τον Τιλ, στο 72' ο Μιλαμπό έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Φέγενορντ και στο 80' ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 4-4 με εύστοχο πέναλτι. Στη «ρώσικη ρουλέτα» η ομάδα του Ρότερνταμ έκανε 4/4 από την άσπρη βούλα, ενώ για τους πρωταθλητές ήταν μοιραίοι ο Μπακαγιόκο (απόκρουση Γουέλενρίτερ) και ο Τιλ (αστόχησε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα