Φέγενορντ - Βίλεμ: Χωρίς VAR το δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων!

Φέγενορντ - Βίλεμ: Χωρίς VAR το δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων!

VAR Φέγενορντ

bet365

Πρωτοφανές σκηνικό στην Ολλανδία, εκεί όπου το δεύτερο ημίχρονο του Φέγενορντ - Βίλεμ διεξήχθη χωρίς VAR, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Έγραψαν ιστορία στην Ολλανδία, εκεί όπου έλαβε χώρα ένα από τα πρώτα ματς με... 50% VAR. Βλέπετε, στο Φέγενορντ - Βίλεμ για την πρεμιέρα της Eredivisie υπήρξε η πρωτοφανής απόφαση το VAR να τεθεί προς βοήθεια της ομάδας των διαιτητών μόνο στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Για την ακρίβεια, στις αρχές του δεύτερου μέρους παρατηρήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην ενδοεπικοινωνία του διαιτητή με τον VAR και τον AVAR, κάτι που σήμαινε πως ο πρώτος δεν είχε τον τρόπο να ελέγξει τις ενδεχόμενες επίμαχες φάσεις. Οι όποιες προσπάθειες λύσης των προβλημάτων έπεσαν στο κενό, ωστόσο η Ομοσπονδία της Ολλανδίας αποφάσισε πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς VAR! «Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, ήταν αδύνατο να συνδέσουμε το VAR στο δεύτερο ημίχρονο του ματς ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Βίλεμ», έγραψε σε επίσημο «τιτίβισμά» της.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1), με τη Φέγενορντ να «φωνάζει» για πέναλτι που δεν τής δόθηκε στο τέλος. Η παρέμβαση του VAR βέβαια ήταν αδύνατη...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα