Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ηττήθηκε και προβλημάτισε ξανά η Τβέντε

Newsroom
ΤΒΕΝΤΕ

bet365

Η Τβέντε που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην League Phase του Europa League προβλημάτισε ξανά με την εικόνα της και μάλιστα ηττήθηκε από την Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τβέντε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας το δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα της στο πρωτάθλημα. Παρότι κατάφερε να προηγηθεί μέσα στην έδρα της Ουτρέχτης του Βασίλη Μπάρκα, η Τβέντε δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και εν τέλει ηττήθηκε με 2-1.

Η Τβέντε ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ νωρίς, μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα με τον Λάμερς. Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ισορροπήσουν και πάλι, με τον Τούρνστα να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα και να σημειώνει το 1-1. Στο 2ο μέρος η Ουτρέχτη ανέβασε στροφές και μάλιστα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 52ο λεπτό με τον Μποζντογκάν.

Αυτή πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για την Τβέντε, μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σπαρτα. Η Τβέντε είναι μια από τις οκτώ ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς στις 12/12 για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα