Φέγενορντ: Ανακοινώθηκε ο Χουάνγκ

Φέγενορντ: Ανακοινώθηκε ο Χουάνγκ

Βασίλης Μπαλατσός
Χουάνγκ

bet365

Η Φέγενορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Ινμπομ Χουάνγκ, με το deal με τον Ερυθρό Αστέρα να κλείνει στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από μια σεζόν στο Βελιγράδι ο Ινμπομ Χουάνγκ «μετακόμισε» στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κορεάτη χαφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028. Η συμφωνία των δυο κλαμπ έκλεισε στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

O πρώην χαφ του Ολυμπιακού έλαμψε την παρασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με την οποία είχε 35 εμφανίσεις, έξι γκολ, επτά ασίστ και αναδείχθκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν στη Σερβία. Ο 27χρονος μέσος έπαιξε στα πρώτα επτά ματς των Σέρβων στην τρέχουσα σεζόν και πρόλαβε να μοιράσει πέντε ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Χουάνγκ είχε παίξει τη σεζόν 2022-23 στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου είχε 40 συμμετοχές,πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα