Φαν Πέρσι για την ήττα της Χέρενφεν: «Δεν με τραυμάτισε το 9-1, το έχω ξαναβιώσει με την Άρσεναλ»

Φαν Πέρσι για την ήττα της Χέρενφεν: «Δεν με τραυμάτισε το 9-1, το έχω ξαναβιώσει με την Άρσεναλ»

Newsroom
van-persie

bet365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θυμήθηκε το 8-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ, μετά τη μία «σκληρή» ήττα που βίωσε ως προπονητής της Χέρενφεν.

Η Άλκμααρ διέλυσε με 9-1 τη Χέρενφεν για την 5η αγωνιστική της Eredivisie (14/09), με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να γνωρίζει μία «βαριά» ήττα στη σύντομη προπονητική του καριέρα.

Ο Ολλανδός, που διανύει την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο, είδε την ομάδα του να δέχεται την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της, ωστόσο δήλωσε πως πήρε το μάθημά του από αυτή τη «σφαλιάρα».

Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί και στο μυαλό του ήρθε άλλη μία βαριά ήττα, από τον καιρό που ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ. Μία σεζόν προτού πάει στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, ο Φαν Πέρσι είχε «ταπεινωθεί» από τους Κόκκινους Διαβόλους στο 8-2 του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέναντι στον Αρσέν Βεγνκέρ, το 2011.

«Ξέρω πώς λειτουργεί μία τέτοια ήττα, έχω χάσει επίσης μία φορά με 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε το αποτέλεσμα δεν με τραυμάτισε», σχολίασε μετά την ήττα της Χέρενφεν.

«Δεν ήταν διασκεδαστικό, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι σκληρό, αλλά πήραμε πολύ περισσότερα μαθήματα από όσα έχουμε πάρει από άλλα ματς», προσέθεσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα