Μπάρκας: Η ρουτίνα του που επέφερε την προειδοποίηση της ολλανδικής ομοσπονδίας

Μπάρκας: Η ρουτίνα του που επέφερε την προειδοποίηση της ολλανδικής ομοσπονδίας

Ο Βασίλης Μπάρκας

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας δέχθηκε επίσημη προειδοποίηση από την ολλανδική ομοσπονδία για έναν αρκετά απρόσμενο λόγο.

Στο στόχαστρο της πειθαρχικής επιτροπής της ολλανδικής ομοσπονδίας βρέθηκε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της Ουτρέχτης δέχθηκε επίσημη προειδοποίηση για ένα μέρος της ρουτίνας που ακολουθεί πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και στην ανάπαυλά τους.

Ο 30χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει, όπως πολλοί ποδοσφαιριστές, μία ρουτίνα που ακολουθεί πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και στο ημίχρονό τους. Ένα από τα πράγματα που κάνει σ' αυτή είναι να περιμένει όλους τους συμπαίκτες του να φύγουν από τα αποδυτήρια και να είναι εκείνος ο τελευταίος που φεύγει απ' αυτά.

Αυτό όμως πολλές φορές τον αναγκάζει να φτάνει στο γήπεδο καθυστερημένος και λόγω αυτού να καθυστερεί και η έναρξη είτε του πρώτου είτε του δεύτερου ημιχρόνου των αγώνων που συμμετέχει η ομάδα του, κάτι που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από την ολλανδική ομοσπονδία, η οποία έστειλε την προειδοποίησή της στον Έλληνα παίκτη.

«Δεν ήταν έτοιμος στην ώρα του για την έναρξη του αγώνα, τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μέρος. Αν συμβεί ξανά, θα είναι στο χέρι της πειθαρχικής επιτροπής να αποφασίσει ποιες θα είναι οι συνέπειές της» ανέφερε η ολλανδική ομοσπονδία σε τοποθέτησή της στην ιστοσελίδα «NU.nl».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα