Το βίντεο με τη «συνήθεια» του Μπάρκα που ενδέχεται να επιφέρει την τιμωρία του (vid)

Το βίντεο με τη «συνήθεια» του Μπάρκα που ενδέχεται να επιφέρει την τιμωρία του (vid)

Newsroom
barkas.jpg

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας της Ουτρέχτης έχει ένα «γούρι» πριν από κάθε ματς, το οποίο όμως φαίνεται πως δεν αρέσει στην ολλανδική ομοσπονδία.

Για έναν ασυνήθιστο λόγο κινδυνεύει ο Βασίλης Μπάρκας με τιμωρία από την ολλανδική ομοσπονδία, καθώς ο Ελληνας πορτιέρε φαίνεται πως έχει για γούρι να βγαίνει τελευταίος από τα αποδυτήρια πριν την έναρξη κάθε αγώνα της Ουτρέχτης, όπως και στην ανάπαυλά τους.

Ετσι παρατηρείται μία μικρή καθυστέρηση στη σέντρα και μεταξύ άλλων η διοργανώτρια αρχή σχολίασε πως «αν συμβεί ξανά, θα είναι στο χέρι της πειθαρχικής επιτροπής να αποφασίσει ποιες θα είναι οι συνέπειές της».

Ο Χάραλντ Βάπενααρ, προπονητής τερματοφυλάκων της Ουτρέχτης που αγωνίζεται, σχολίασε για το ζήτημα και με χιούμορ πως «πάντα λέω με χαμόγελο “δεν θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν, σωστά;”. Δεν πειράζει που το κάνεις, αλλά το κάνει πολύ αργά. Φοράει ήρεμα τα γάντια του, φτιάχνει τη φανέλα του, σηκώνει τις κάλτσες του. Το καταλαβαίνει ότι προκαλεί εκνευρισμό, αλλά ανήκει στη ζώνη της άνεσής του. Εχω ήδη πει αστειευόμενος, ‘γίνεται να τον κάνουμε αρχηγό;’ διότι τότε θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ο Ρον Γιανς δεν πρόκειται να το κάνει».

Μάλιστα υπάρχουν και βίντεο για τις κινήσεις του πριν αρχίσουν διάφορα παιχνίδια του club, που αποτυπώνουν το πώς λειτουργεί λίγο πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα