Δημήτρης Ράλλης: Από τις ακαδημίες της Χέρενφεν, σε «εκλεκτός» του Φαν Πέρσι

Δημήτρης Ράλλης: Από τις ακαδημίες της Χέρενφεν, σε «εκλεκτός» του Φαν Πέρσι

Newsroom
dimitris rallis

bet365

Ο Δημήτρης Ράλλης δικαίωσε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για την εμπιστοσύνη και οδεύει προς την εκπλήρωση του ονείρου του στη Χέρενφεν.

Ο 19χρονος Δημήτρης Ράλλης, πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στη Χέρενφεν, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος τον δικαίωσε με γκολ στο 59' απέναντι στη Χέρακλες.

Ο Δημήτρης Ράλλης έχει ξεκινήσει την πορεία του ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες των Ολλανδών, καταφέρνοντας σταδιακά και με πολλή προσπάθεια να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα. Ο ίδιος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα απέναντι στον Άγιαξ, περνώντας ως αλλαγή στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική της Eredivisie.

«Το ντεμπουτο μου με τη Χέρενφεν είναι μια απο τις ωραιότερες στιγμές που έχω να θυμάμαι. Είδα στο κοινό την αδερφή μου και μετά τη λήξη του παιχνιδιού ήταν η πρώτη που με αγκάλιασε. Ήταν πολύ σημανιτκό για μένα το ότι ήταν κάποιο δικό μου άτομο εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 19χρονος φορ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Η πορεία του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και σύντομα χρειάστηκε να μείνει σε ανάδοχη οικογένεια προκειμένου να είναι συνεπής στις προπονήσεις, μιάς και οι γονείς του δεν είχαν την δυνατότητα να τον μεταφέρουν. Ο προπονητής του, ενώ ο ίδιος ήταν σε ηλικία 11 ετών, είχε ξεχωρίσει σε εκείνον το οτι συνδύαζε ταχύτητα και δύναμη, κάτι που τον έκανε καθοριστικό σε κάθε ματς.

Όσον αφορά τη θέση στην οποία έπαιζε, αυτή δεν ήταν σταθερή. Μπορούσε να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο, όσο και στην επίθεση, καθώς είχε την ικανότητα να δημιουργεί φάσεις. Τα λόγια του άλλοτε δασκάλου του, επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Δημήτρης Ράλλης μιλώντας για την αλλαγή στην τεχνική του και την ωρίμανση στον τρόπο παιχνιδιού του:

«Έχω ωριμάσει εδώ. Έχουν υπάρξει και δύσκολες στιγμές, αλλά στην πορεία μαθαίνεις να τις αντιμετωπίζεις. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η σωματοδομή μου, αλλά και ο τρόπος που παίζω. Μπορώ να αγωνιστώ σε διαφορετικές θέσεις και οπουδήποτε μέσα στο γήπεδο, όμως η επίθεση είναι το φόρτε μου.»

Ο 19χρονος ομογενής έχει αφήσει θετικά δείγματα στη Χέρενφεν και ιδιαίτερα μετά το γκολ του κόντρα στη Χέρακλες έχει δώσει έναν παραπάνω λόγο στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ώστε να τού δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εκπληρώνοντας την παιδική του επιθυμία.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα