Έρικσεν: Η σύζυγός του νόμιζε ότι ο Κρίστιαν είχε πεθάνει

Βασίλης Τεμπέλης
Έρικσεν: Η σύζυγός του νόμιζε ότι ο Κρίστιαν είχε πεθάνει
O Πέτερ Σμάιχελ υποστήριξε ότι η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν, Σαμπρίνα Κβιστ-Γένσεν, νόμιζε ότι ο σύζυγός του είχε πεθάνει λίγο μετά την κατάρρευση και ο γιος του, Κάσπερ με τον Σίμον Κιάερ την διαβεβαίωσαν ότι ανέπνεε.

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όλοι στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία. Ακόμη πιο ιδιαίτερες ήταν για την σύζυγο του 29χρονου Δανού, Σαμπρίνα Κβιστ-Γένσεν, η οποία κατέβηκε έντρομη στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος Δανός τερματοφύλακας, Πέτερ Σμάιχελ, νόμιζε ότι ο Κρίστιαν είχε πεθάνει.

Κοντά της έσπευσαν ο γιος του και βασικός γκολκίπερ της εθνικής, Κάσπερ, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Σίμον Κιάερ, διαβεβαιώνοντάς την ότι ο Έρικσεν ανέπνεε και ανέκτησε τις αισθήσεις του.

«Η Σαμπρίνα πίστεψε ότι ο σύζυγός της είχε πεθάνει. Το σημείο στο οποίο κατέρρευσε ο Έρικσεν ήταν προς την πλευρά που κάθονταν οι οικογένειες των παικτών. Γι' αυτό και η Σαμπρίνα βρέθηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάσπερ και ο Σίμον (Κιάερ) πήγαν να την ηρεμήσουν και της είπαν ότι ο Κρίστιαν ανέπνεε», υποστήριξε ο Πέτερ Σμάιχελ στο BBC.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα